Landschapsbeheer Drenthe

 

Natuurwerkdag 2017

Natuurwerkdag 2017

Op zaterdag 4 november organiseert LandschappenNL in samenwerking met onder andere Landschapsbeheer Drenthe de jaarlijkse Natuurwerkdag. In 2016 staken alleen al in Drenthe een kleine 1400 mensen de handen uit de mouwen. Doet u dit jaar ook (weer) mee?

Wat kunt u doen?
Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende werkzaamheden. De meeste activiteiten bestaan uit kleinschalig onderhoudswerk: snoeien, zagen, hooien, schoonmaken van poelen en paden, het knotten van wilgen, maken van takkenrillen en verwijderen van riet. Ook kinderen zijn onder begeleiding van een volwassene van harte welkom op de Natuurwerkdag. Op verschillende locaties worden speciale kinderactiviteiten georganiseerd.

Landelijke website
Wilt u zien wat er aan activiteiten te doen is bij u in de buurt? Kijk dan ter zijne tijd op de website van de Natuurwerkdag. In september worden de meeste locaties vermeld en kunt u zich aanmelden op de locatie van uw voorkeur. 

De Natuurwerkdag in Drenthe wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de financiele bijdrage van de provincie Drenthe, de Drentse gemeenten en de Nationale Postcode Loterij. 

Komende agendapunten
  Themadag invasieve exoten Themadag invasieve exoten 28 september 2017 - 29 september 2017 Op donderdag 28 september 2017 organiseert het Patform Natuuronderzoek Drenthe een themadag over invasieve exoten. Het platform wil beleidsmakers en beheerders een handreiking ... Themadag invasieve exoten   Fruitspersdag Emmen 2017 Fruitspersdag Emmen 2017 14 oktober 2017 Een aantal inwoners uit Zuidoost Drenthe nodigen u van harte uit voor een fruitspersdag in Emmen. Op zaterdag 14 oktober, van 10.00 - 16.00 uur bij ... Fruitspersdag Emmen 2017

Datum
Zaterdag 04 november 2017

Locatie
Drenthe

Locatie
Op meer dan 50 locaties in de provincie

Tijd
Verschillende tijdstippen